Köpvillkor

Din klänning har sytts upp för dig först efter du har köpt den. LK producerar på det här sättet för att motverka överproduktion. Vi tror att du liksom oss vill verka för detta miljömedvetna och hållbara sätt.

Ändå har du en 14-dagars returpolicy *. Det innebär att du inom 14 dagar efter att du mottagit din klänning kan begära retur.

För att vara berättigad till retur måste din klänning vara i samma skick som när du mottog den. Dvs oanvänd, med taggar och i originalförpackningen. Du ska även visa ditt kvitto eller inköpsbevis.

Om retur önskas måste kunden först mejla till info@louisekristina.se och ange orsak till returen. Om retur accepteras skickas instruktioner om hur och vart du ska skicka tillbaka din klänning. Frakt betalas av kunden.

Plagg som skickas tillbaka utan att först begära en retur via mejl accepteras inte.

* Observera att specialbeställningar inte automatiskt återbetalas eller returneras. LK kan erbjuda att sy in en för stor klänning men inte ta tillbaka specialbeställda klänningar. Kostnad för att sy in en klänning tillfaller kunden liksom extra frakter.

Kontrollera din klänning noga vid mottagandet och kontakta oss omedelbart om klänningen på något sätt är defekt, skadad eller om du fått fel. Då kommer vi självklart åtgärda problemet och rätta till det. Ta en bild och bifoga den i ditt mejl till info@louisekristina.se.

Denna informationstext uppdaterades senast 6 april 2022 och kan komma att ändras.