Om oss

Varmt välkommen hälsar Louise Kristina som skapat LK för vännerna som ville beställa hennes plagg och för folk på gatan som frågar var hon köpt plaggen hon bär.  

”Min väninna sa en dag att hon inte kunde hitta kläder som passade henne längre. Jag tog reda på vad hon sökt men inte kunde hitta och skapade två olika klänningsmodeller.” berättar Louise Kristina. ”En livserfaren kvinnas kropp över 40 år var utgångspunkten när jag designade klänningarna.”

Din klänning sys upp av vår fabrik i Sverige först när du har köpt din klänning. Det är vad vi menar med slow fashion. Vi vill motverka överproduktion för att minska klimatpåverkan så mycket som möjligt.

Modellen Louise och modellen Kristina är båda klassiska klänningar som lyfter det fina och förvandlar obekväma delar till inte lika iögonenfallande. De sys upp i mjuka EKO-trikåtyger som är inköpta i Sverige. Klänningarna är tidlösa och passar för många tillfällen som till jobbet, i vardagen och för festligheterna.

"Jag tror att mina kunder är likasinnade och tackar ja till att ingå i denna Community av smarta personer som liksom jag är nytänkande, kreativa och miljömedvetna" säger Louise Kristina.

Sidan uppdaterad 2022-04-06